Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Λάζαρου Κωστανάσιου Προϊστάμενου Εκπαιδευτικών Θεμάτων Δ.Π.Ε Ιωαννίνων

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Συμβούλου
Εκπαίδευσης Π.Ε. 70 στη Δ.Π.Ε. Ιωαννίνων κλείνει για εμένα ένας κύκλος διοικητικών θέσεων στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξαετίας προσπάθησα να πορευτώ με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης στις δύσκολες απαιτήσεις που εκπορεύονταν από τα αντικείμενα αυτά. Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη, ωστόσο με βοήθεια και συνεννόηση κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε στους στόχους που τέθηκαν και να επιλύσουμε τα όποια ζητήματα.
Θα ήθελα να αναφερθώ στους συνεργάτες του γραφείου, οι οποίοι στήριξαν αγόγγυστα το έργο μου. Ιδιαίτερη μνεία στους προϊσταμένους/ες κυρίες Ελένη Ζώνιου, Σεβαστή Κουμπή, Δήμητρα Μπριάκου και κύριο Κώστα Γκαρτζονίκα, που η
συμβολή τους ήταν αμέριστη, συνεχής και καθοριστική. Τα όρια του πήχη ήταν πολύ υψηλά με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.
Αξίζει να αναφερθεί η συνεισφορά των Διευθυντών/ντριών και
Προϊστάμενων των σχολικών μονάδων και κυρίως των Σ.Μ.Ε.Α.Ε. που με τις υποδείξεις τους για στελέχωση των σχολείων με πλήρες προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, καθώς και με τη λειτουργία του Σ.Α.Π. συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρση μακροχρόνιων εμποδίων που ταλάνιζαν την Ειδική Αγωγή στην πόλη μας.
Τέλος, να ευχαριστήσω τους τρεις Διευθυντές Εκπαίδευσης με τους οποίους
συνεργάστηκα, κύριο Γρηγόρη Τζίμα, κύριο Δημήτρη Ντούτση και κυρία Μαρία Γιαννακού, για την απεριόριστη εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου για όλα τα υπηρεσιακά ζητήματα.
Θέλω να πιστεύω ότι συνέβαλα κι εγώ στην βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου και όσες σκιές υπήρξαν ας αφεθούν στη λήθη του χρόνου. Με αρκετούς/ές από εσάς θα συνεργαστούμε από τη νέα μου θέση με Όραμα, Έμπνευση,
Δημιουργικότητα και πάνω από όλα Καλή Διάθεση.
Με εκτίμηση,
Ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Δ.Π.Ε Ιωαννίνων
Λάζαρος Κωστανάσιος