ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ/ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ/ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ/ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ/ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    1. Παρατηρείται ότι πολλές από τις Δηλώσεις Τοποθέτησης/Συμπλήρωσης Ωραρίου/Απόσπασης κ.λπ. που υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους εκπαιδευτικούς είναι ανυπόγραφες. Οι Δηλώσεις, για να είναι έγκυρες, πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και αφού σκαναριστούν ή ευκρινώς φωτογραφηθούν (εκτός αν ο δηλών/ούσα διαθέτει ψηφιακή υπογραφή) να αποστέλλονται από τη δηλωμένη στο myschool δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του εκπ/κού στο mail@dipe.ioa.sch.gr . Σε περίπτωση που αυτό είναι αδύνατο, οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν αυτοπροσώπως στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Ιωαννίνων.
      Για όσες δηλώσεις παραλαμβάνονται από τη Δ.Π.Ε. Ιωαννίνων και είναι
      ανυπόγραφες η Γραμματεία της Δ/νσης στέλνει μεν τον αριθμό πρωτοκόλλου στον εκπ/κό αλλά με την επιφύλαξη ότι η εγκυρότητά της θα κριθεί από το ΠΥΣΠΕ στη σχετική συνεδρίασή του. Οι εκπ/κοί που υπέβαλαν ανυπόγραφες Δηλώσεις καλούνται να τις υποβάλλουν εκ νέου με τον τρόπο που ως άνω αναφέρουμε.
    2. Επισημαίνουμε πάλι ότι, όλοι οι χαρακτηρισμένοι ως λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί (ολικά ή για συμπλήρωση ωραρίου, π.χ. ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΓΑΛΛΙΚΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ) στη Δήλωση με τις προτιμήσεις τους που υποβάλλουν πρέπει να τσεκάρουν οπωσδήποτε ένα από τα δύο πεδία, δηλαδή ότι «Επιθυμώ να κριθώ κατά προτεραιότητα…» ή «Δεν επιθυμώ να κριθώ κατά προτεραιότητα…».
      Όσοι
      τσεκάρουν το 1ο πεδίο δηλ. «Επιθυμώ να κριθώ κατά προτεραιότητα…» πρέπει να δηλώσουν εφόσον υπάρχουν λειτουργικά κενά σχολείων που ανήκουν στη ίδια ομάδα με το σχολείο τους. Αν επιθυμούν να δηλώσουν και λειτουργικά κενά σχολείων όμορων ομάδων πρέπει πρώτα να έχουν δηλώσει όλα τα κενά της ομάδας τους που ανήκει το σχολείο τους. Αν τέλος επιθυμούν να δηλώσουν και λειτουργικά κενά άλλων ομάδων πρέπει πρώτα να έχουν δηλώσει α) όλα τα κενά των σχολείων της ομάδας τους και β) όλα τα σχολεία των όμορων ομάδων.
      Σε αντίθετη περίπτωση θα κριθούν με όλους τους άλλους εκπαιδευτικούς που δεν επιθυμούν να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα ή βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.ΣΠ.Ε.
    3. Οι Προσκλήσεις υποβολής Δηλώσεων εκπ/κών της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων που είναι σήμερα σε ισχύ και η λήξη προθεσμίας τους είναι οι εξής:

 

  1. Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων Δήλωσης Προσωρινής Τοποθέτησης λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων
    Λήξη: Τρίτη 17-08-2021, 13:00

    https://dipe.ioa.sch.gr/πρόκληση-υποβολής-αιτήσεων-δήλωσης-π/

  2. Προσδιορισμός λειτουργικών κενών και πρόσκληση υποβολής Δήλωσης Τοποθέτησης εκπ/κών κλάδων ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ & ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων για το διδακτικό έτος 2021-2022»
    Λήξη: Τρίτη 17-08-2021, 13:00

    https://bit.ly/3izDYDR

  3. «Διαπίστωση λειτουργικής υπεραριθμίας εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ και ΠΕ07 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ για το διδακτικό έτος 2021-2022» και πρόσκληση για υποβολή Δήλωσης Συμπλήρωσης Ωραρίου
    Λήξη: Τρίτη 17-08-2021, 13:00

    https://bit.ly/3AwVHln

  1. «Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και τοποθέτησης αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ μόνιμων μελών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων για το διδακτικό έτος 2021-2022»
    Λήξη: Τρίτη 17-08-2021, 13:00

    https://bit.ly/2X8TNsK

  1. «Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης εκπαιδευτικών που αποσπάστηκαν στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων για το διδακτικό έτος 2021-2022»Επισήμανση: Όσοι εκπαιδευτικοί τοποθετηθούν σε θέσεις (υπεράριθμοι, συμπλήρωση ωραρίου, διάθεση ΠΥΣΠΕ) με αποφάσεις του ΠΥΣΠΕ που θα προηγηθούν των αποσπάσεων, μπορούν αμέσως μετά την έκδοσή τους, να ανακαλέσουν την αίτηση απόσπασής τους που θα έχουν τυχόν υποβάλλει (απλή αίτηση ανάκλησης).
    https://bit.ly/3CCicr1
    Λήξη: Πέμπτη 19-08-2021, 13:00

Παρακαλούνται θερμά οι εκπαιδευτικοί για την τήρηση όλων όσων ανωτέρω αναφέρονται

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΔΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                                                                          Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Γ΄ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

                   Λ.ΚΩΣΤΑΝΑΣΙΟΣ                                                                                                                       Κ.ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ