Δήλωση Αυτοδοαγνωστικών Τεστ Covid-19, στην πλατφόρμα GOV.GR

Σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν το αποτέλεσμα διενέργειας του test για τον covid 19 στην πλατφόρμα GOV.GR/Δήλωση Αυτοδοαγνωστικών Τεστ Covid  19  και στο πεδίο Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19

Link: https://covid19-self-test.services.gov.gr/login?template=COVID19-SELF-TEST2&next=/templates/COVID19-SELF-TEST2/ui-form/create&

Οι εκπαιδευτικοί  (δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου) δεν δηλώνουν το αυτοδιαγνωστικό τεστ στην κατηγορία Δήλωση αποτελέσματος self-test για δημόσιους υπαλλήλους (είναι πολλοί αυτοί που συνεχίζουν να το κάνουν).

Στην κατηγορία αυτή υπάγονται μόνο οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε φορείς (π.χ. Δ/νση Π.Ε. Ιωαννίνων, ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου, ΠΕΚΕΣ, ΓΑΚ κ.λπ.) εξουσιοδοτώντας για έλεγχο αποκλειστικά τον φορέα στον οποίο υπηρετούν.

Αν κάποιος Δ/ντής ή Προϊστάμενος επιθυμεί να δηλώσει το τεστ και στην κατηγορία αυτή (δηλ. για δημοσίους υπαλλήλους) ώστε να είναι ορατό από τη Δ/νση Π.Ε. Ιωαννίνων,  μπορεί να το κάνει,  χωρίς όμως να είναι απαραίτητο αφού ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο όλων των τεστ στη σχολική του μονάδα (εννοείται ότι δηλώνει υποχρεωτικά και ο ίδιος το τεστ στο link των εκπ/κών).

Παρακαλούμε για μια ακόμη φορά τους Δ/ντές & Προϊσταμένους για την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών και την τήρηση των ανωτέρω ώστε να πραγματοποιείται ορθά  ο σχετικός έλεγχος.

Ο Δ/ΝΤΗΣ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Δ. ΝΤΟΥΤΣΗΣ

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, Κ. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ