Ενημέρωση για Β’ Κύκλο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Ξένων Γλωσσών στα Νέα Προγράμματα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών ΠΕ06

Σας ενημερώνουμε ότι το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ( Ι.Ε.Π.) υλοποιεί τη Δράση 2 «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στα Νέα Προγράμματα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών – Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών (ΕΠΣ-ΞΓ) και Προγράμματα Εκμάθησης της Αγγλικής στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία (ΠΕΑΠ)» στο πλαίσιο της Πράξης «Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος», MIS 5004204.

Ο Α' Κύκλος της επιμόρφωσης έχει ολοκληρωθεί, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο Β΄ Κύκλος της επιμόρφωσης εντός του πρώτου τριμήνου του 2019 αποκλειστικά για τους εκπαιδευτικούς Ξένων Γλωσσών που δεν παρακολούθησαν τον Α΄ Κύκλο επιμόρφωσης κατά το διάστημα Απριλίου-Ιουνίου 2018. Επισημαίνουμε ότι δεν προβλέπεται Γ' Κύκλος επιμόρφωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο και για την καλύτερη οργάνωση της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί δεν παρακολούθησαν τον Α' Κύκλο επιμόρφωσης να στείλουν τα στοιχεία τους στο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Ηπείρου (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Tηλ.: 2651039752, Υπόψη κ. Κεραμίδα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019. Για να σας διευκολύνουμε, σας επισυνάπτουμε ένα αρχείο excel με τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσετε. Επίσης, επισυνάπτεται ενημερωτικά η Υπουργική Απόφαση του Α΄ Κύκλου επιμόρφωσης (αναμένεται η έκδοση ΥΑ για τον Β΄ Κύκλο επιμόρφωσης) καθώς και το Δελτίο Τύπου του ΙΕΠ για τον Β΄ Κύκλο επιμόρφωσης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,

η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06

ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ηπείρου

Αρετή Κεραμίδα

   
© Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων