Επιμόρφωση για τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής της Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και Άρτας

Η Σχ. Σύμβουλος Πληροφορικής Ιωάννα Μπέλλου σας προσκαλεί  στην επιμόρφωση με θέμα "Εκπαιδευτική ρομποτική με Arduino" που διοργανώνεται από το Τμήμα Μηχανικών ΗΥ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής Ιωαννίνων και Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.
Στόχος είναι η γνωριμία με το Αrduino και η ανάπτυξη απλών εφαρμογών που μπορούν να εφαρμοστούν στην τάξη στα πλαίσια του μαθήματος της πληροφορικής (με προσαρμογή είτε για Α/θμια είτε για Β/θμια εκπαίδευση). Επίσης, με αφορμή την συμμετοχή μας στην διοργάνωση του 1ου Διαγωνισμού Ρομποτικής Ανοιχτών Τεχνολογιών της ΕΛΛΑΚ (robotics.ellak.gr), παρουσιάζουμε το Arduino ως μια προσιτή (από την άποψη του κόστους) ανοιχτή τεχνολογία για τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκπαιδευτική ρομποτική ή/και τον διαγωνισμό.

Για δήλωση συμμετοχής (μέχρι 25 Μαϊου 2018) στην επιμόρφωση και λεπτομέρειες (ημερομηνίες - πρόγραμμα) επισκεφτείτε το σύνδεσμο:
https://goo.gl/forms/RP6P0KhupWK812S53

Τις τελευταίες μέρες της επιμόρφωσης, 28 και 29 Ιουνίου, θα γίνει μια διημερίδα για μαθητές της Γ' Γυμνασίου με θέμα το Arduino. Σας παρακαλούμε να το ανακοινώσετε στους μαθητές σας και αν υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται, να μας το δηλώσετε. Η μετακίνηση των μαθητών είναι ευθύνη των γονέων-κηδεμόνων τους.Για περισσότερες  πληροφορίες, στείλτε mail στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   
© Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων