Προγραμματισμός δράσης δεντροφύτευσης στο αισθητικό δάσος Ιωαννίνων τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου (Επιστημονική και Παιδαγωγική Καθοδήγηση Π.Ε.) διευρύνοντας τη δράση «Γιορτές λουλουδιών και πρασίνου» που υλοποιείται σε συνεργασία με την ΠΕΕΚΠΕ Ηπείρου, τη Διεύθυνσης Α/θμιας Ιωαννίνων και το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών, θα πραγματοποιήσει δράση δεντροφύτευσης στο αισθητικό δάσος Ιωαννίνων, τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Ιωαννίνων.

Παρακαλούνται τα σχολεία, που αναγράφονται στον Πίνακα αποδεκτών, να συγκεντρωθούν στο σημείο για το οποίο έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά από τις 9.00-έως 9.15, τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018.

Οι μαθητές καλό είναι να έχουν για τη δεντροφύτευση εργαλεία φύτευσης, γάντια σκαλιστηράκια κ.λπ. Μετά τη δεντροφύτευση θα ακολουθήσουν ομαδικές δραστηριότητες στο δάσος για τις οποίες οι μαθητές θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους την κασετίνα τους με μαρκαδόρους, μπογιές, κόλλες, ψαλιδάκι κ.λπ. καθώς και καπέλο, νεράκι και το κολατσιό τους. Η διάρκεια της δράσης εκτιμάται γύρω στις δύο ώρες.

Λόγω της μικρής διάθεσης φυτών και της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς επιλέχθηκαν σχολεία που συμμετέχουν στη δράση «Γιορτές λουλουδιών και πρασίνου».

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Νηπιαγωγεία

Δημοτικά

Ν/Γ Δροσοχωρίου

7ο Δ/Σ ΣΤ1 + ΣΤ2

23ο Ν/Γ Ιωαννίνων

8ο Δ/Σ Ε μόνο ένα τμήμα

 

20ο Δ/Σ Ε τάξη

 

16ο Δ/Σ Β τάξη

 

Δ/Σ ΠΕΔΙΝΗΣ Β μόνο ένα τμήμα

 

21ο Δ/Σ Α τάξη μόνο ένα τμήμα

 

26ο Δ/Σ ΣΤ τάξη

 

9ο Δ/Σ Ε και Στ τάξη

 

Η Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Ηπείρου

Παρασκευή Νταλαούτη

   
© Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων