ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Υπεύθυνoς:
Βέργος Κωνσταντίνος
Τηλέφωνο γραφείου / fax: 26510 01099 ? Κινητό: 6932853929
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικός Πίνακας Εγκεκριμένων Προγραμμάτων Σχ. Δραστηριοτήτων Σχ. Έτους 2018-2019

Πίνακας

Τελικός Πίνακας Εγκεκριμένων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Σχολικού Έτους 2017 - 18

Εγκρίθηκε και Ανακοινώνεται ο Τελικός Πίνακας των Εγκεκριμένων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Σχολικού Έτους 2017 - 18.

 

Η Δ/νση A/βάθμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων δια του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο,επιμορφωτικό εργαστήριο παρουσίασης του εγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Δεξιότητες Ζωής»(Life skills).

Οι δραστηριότητες του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί για μαθητές Ε και ΣΤ Τάξης Δημοτικού με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η εμπιστοσύνη, η αυτοπεποίθηση ,η λήψη αποφάσεων, η ικανότητα να ακούν την γνώμη των άλλων, η σημασία του να παραμένουν ασφαλείς και υγιείς ώστε να εξελιχθούν σε επιτυχημένους ενήλικες κ.λ.π.

Το σεμινάριο-εργαστήριο έχει βιωματικό χαρακτήρα και παρέχει στους εκπαιδευτικούς πληροφορίες για την μεθοδολογία του προγράμματος , όπως και εκπαιδευτικό υλικό για να το υλοποιήσουν και να σχεδιάσουν περαιτέρω δράσεις.Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Δείτε περισσότερα    

Αίτηση Συμμετοχής

Σχεδιασμός & Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Σταδιοδρομίας) για το Σχ. Έτος 2017-2018

Για τη σχολική χρονιά 2017-18 και για τον καλύτερο σχεδιασμό και υλοποίηση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Σταδιοδρομίας) στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ισχύουν τα ακόλουθα

Πίνακας Εγκεγραμμένων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2016-2017

Δείτε τον αναλυτικό  Πίνακα όπως εγκρίθηκε απο τον Δ/ντή Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων 

   
© Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων