Το πρόγραμμα της «ΙΣΤ? Συνάντησης Μαθητικών Θιάσων Ηπείρου» με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.(κ.ε.)ΠΕ.ΘΕ. ΙωαννίνωνΑλεξάνδρα Βακαλοπούλου Σας ενημερώνει για τα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη

1. Η αφίσα θα διανέμεται και ηλεκτρονικά. Με την οριστικοποίησή της θα σας σταλεί προκειμένου να την προωθήσετε, όπου εσείς κρίνετε σκόπιμο.

2. Θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για τις παραστάσεις των σχολείων την Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρα 13:00? στα γραφεία του Θεάτρου (Παπάζογλου&Αραβαντινού γωνία,1ος όροφος, αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου). Όσοι δύναστε και θέλετε σας καλούμε να παρευρεθείτε σε αυτήν.

3. Η αίθουσα του θεάτρου «Καμπέρειου» είναι διαθέσιμη για τα σχολεία που θα την χρησιμοποιήσουν για δοκιμή και παράσταση, την ίδια ημέρα, και από ώρα 3:00? μ.μ. (μέχρι εκείνη την ώρα πραγματοποιούνται δοκιμές από τον επαγγελματικό θίασο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων) και μετά. Όμως εφόσον υπάρχουν αξεπέραστα εμπόδια για κάποια σχολεία τότε η ώρα θα καθορισθεί κατόπιν συνεννόησης. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των σχολείων δεν είναι δυνατή η διάθεση στα σχολεία επιπλέον ημέρας για τη διεξαγωγή πρόβας.

4. Τα (εκτός λεκανοπεδίου Ιωαννίνων) σχολεία που θα χρησιμοποιήσουν μεταφορικά μέσα θα πρέπει για το ποσό που καλύπτει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων:

 α) Να εκδοθεί από τον μεταφορέα Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών με τα εξής στοιχεία:όνομα:ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων,επάγγελμα:Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση,Α.Φ.Μ.:090029223,Δ.Ο.Υ.:Ιωαννίνων, συνολικού ποσού έως 100 ?.

β) Το τιμολόγιο να συνοδεύουν τα εξής απαραίτητα στοιχεία του εκδότη του: τίτλος Τράπεζας που διατηρεί λογαριασμό, ΙΒΝ λογαριασμού, στοιχεία δικαιούχου λογαριασμού. Το ποσό του τιμολογίου θα κατατεθεί στον αριθμό λογαριασμού του δικαιούχου σε 30-40 εργάσιμες ημέρες από την παράδοσή του στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα για κάθε σχολική μονάδα έχει ως ΕΞΗΣ 

   
© Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων